sekodeng ! sekodeng !
Website counter
Like a Boss!
I know my story better than you :)
Assalamualaikum w.b.t and hello people :)
Let me tell you a little bit about my bio and my life.
About Me

Real Name: Harizah Hafizah. Ordinary person :)

Born On: 29September

Hometown: Joho

Favorite Colours: Pink And White.

Character: Sporting,Raver,Funny,Friendly and shy also.

Things i Likes: Accessories for women,Anything are new Gadget & Art.

Status: SINGLE

Blogger Since December 2010

LINK ME UP!

Saturday, May 26, 2012

Sensitif Sikit =)

Ohh Hai, Assalammualaikum for muslim and Hello everbody! Alhamdulilah, i still can writing, still can see and look then i still healthy :) how bout you guys ? hope be nice and good yeahh. So bila dh kate sihat belum tentu sihat tu boleh buat kite tutup apa yang kita rase kan kan ? means...macam gini laa, someone yang cepat sensitif... Haa mesti cepat terase orang yeaa kan. Especially for girl laa kan. perempuan okay perampuan! mejarotinya di kalangan girl-girl laa kan termasok laa Aku! haa ha'ah Meeeeeee ! aku sensitif sikit orang yeaa! actually laa kan. memang nyata, aku bersifat sebegitu... Then yang special yeaa, orang yang sensitif nie Manje :) haa betul ke ? tak tahu laa kan betul ke tidak. yang pasti aku memang manje.. hehee :) Btw, orang yang sensitif nie cepat terase tau orang yeaa, susah nak dengar kate orang pun de juga kodd.. like Me ~ Hahaa :D and suke Kalis tu memang fakta dia! Haa Kalis ? means dari segi rahsia ke or ssesuatu yang tak bole di beri tahu even dengan family sekali pun... macam ni laa, if someone tu ada sesuatu masalah yang dia ade pon dia tak akan dan tidak akan ingin orang lain tahu!
Haa Bahaya nie!!! so jage-jage yeaa orang yang jenis die macam tu... mesti sensitif dia kuat! Ayoyoyoyooo... But i'm not like that laa kan ~ sensitif sikit jee... hehee :) So now guys! jage laa sikit  hati seseorang sebelum nak berkata kata yeaaa! kekadang perkataan yang kite keluar kan dari mulut kite nie boleh buat orang lain terase beb! So WasssUp okay ;) Kbaii. 
Thank For read My beloved Kaki sekodengggg! Jyeahhh ^^